Een goed doordacht, uitgevoerd & creatief concept maakt een succesvolle horeca beleving.
Een eerste indruk maak je maar één keer!
Een uniek concept dat de basis vormt voor de beleving voor de gasten, maar ook de belangrijke praktische zaken, zoals het financiële plaatje, de logistiek en het juiste personeel.

De Horecamakers bedenken het, samen met u.

Nadat een goed concept staat, is het belangrijk dat het zich blijft ontwikkelen.
Creëren, bedenken, (ver)bouwen, exploiteren, operationaliseren en continueren.
De Horecamakers … wij doen en kunnen het! Benieuwd hoe we dat aanpakken?

Bestaande horecazaken

  • Uitwerken van nieuwe ideeën
  • Hospitality training personeel
  • Events organiseren
  • Social Media
  • Routing efficiënter maken
  • Opfrissen interieur
  • Een geheel van het concept maken
  • Menukaart professionaliseren
  • Analyse horecazaak (operationeel en financieel)
    – binnen  2 dagen
    – vanaf € 1.200,- (excl. BTW)
  • Inkoop-verkoop analyse inkoop afspraken

Graag horen wij wat we samen met u kunnen maken tijdens een persoonlijk gesprek.

Nieuwe horecazaken

  • Vergunningaanvraag
  • Indeling, routing horecazaak
  • Keukenindeling / inrichting keuken
  • Interieuradvies
  • Opstellen jaarprognose en haalbaarheidsonderzoek
  • Exploitatiebegroting
  • Concept / opstart Social Media
  • Inkoop afspraken leveranciers
  • Vacatures, sollicitatiegesprekken nieuw personeel
  • Opstellen jaarprognose en haalbaarheidsonderzoek vanaf € 975,-
  • Totaal ondernemingsplan vanaf  € 2.500,-

Graag horen wij wat we samen met u kunnen maken tijdens een persoonlijk gesprek.